avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reangajare dupa terminarea somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reangajare dupa terminarea somajului

Buna ziua.Acum 6 luni am intrat in somaj,luna aceasta mi-a incetat perioada de somaj si firma de la care am plecat in somaj vrea sa ma reangajeze.Care sunt pasii necesari derularii acestei proceduri?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 18:01, 15 Aprilie 2010
un nou c.i.m. ... vizita medicala...aceasi pasi ca la orice angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Demisie functie executie: procedura, conditii, consecinte, cazuri speciale. botean botean Buna seara, In cazul unei decizii de demisie se formuleaza o cerere de demisie in care se specifica durata preavizului (maxim 20 zile lucratoare in acest ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - desfacere contract munca gabrielaando gabrielaando Buna ziua, lucrez de 15 ani, fara intrerupere pe cartea de munca. De 1 an si 3luni lucrez la o firma care, de curand a intrat in procedura de ... (vezi toată discuția)