Buna dimineata!
Am o situatie "ciudata" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma continua activitatea sub un alt nume de firma.Noi angajatii a trebiut sa demisionam ,dar am si fost angajati la noua firma ,fara intrerupere de activitate. Dar, de la AJOF am primit o suma fiind numit ajutor de somaj.Iar acum patronul vrea sa retina din salariile noastre suma aceea care defapt nu ei ne-au dat.
Ce e de facut? Aveam noi dreptul la ajutor din partea AJOF ului? Au dreptul sa retina angajatorii aceasta suma? pt ca situatia nu noi am creat_o.
multumesc
Asta ne intrebam si noi, banii au venit prin posta,nu stim ce a raporta sefii la Fortele de munca.Noi am lucrat fara intrerupere, doar ca am demisionat intr-o zi de la firma X si am fost angajati a doua zi la firma Y.
Indemnizatie somaj
costicul
O prietena a lucrat la o firma din data de 03.11.2010 -11.03.2011 cu norma intreaga iar din 12.03.2011-01.10.2013 cu jumatate de norma. Beneficiaza de somaj? ... (vezi toată discuția)
Demisie
Dana Dav
Suntem cativa angajati tesa intr-o firma, iar incepand cu luna august 2010 angajatorul ne obliga sa trecem la 4 ore(modificand C.I.M). Va rog sa ne ... (vezi toată discuția)