avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in curte din alta strada decat cea de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in curte din alta strada decat cea de pe buletin?

Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la vecii mei care au in prezent intrarea in curte de pe o strada,strada ce figureaza si in buletinul lor la domiciliu.spatele curtii lor da in aleea in care avem noi iesire.dansii vor sa-si faca iesire din curte si de pe aceasta alee de pe care pana acum aveau doar gard(de 2 metrii lungime).este legal?ideea este ca strada pe care au in prezent iesire este strada normala, in schimb aleea pe care avem noi iesire este o alee mica,de o singura masina iar respectivii vecini au doar 2 metrii de gard pe granita cu aceasta alee.e legal sa aibe pe buletin o strada si sa poata sa-si faca iesire din curte si pe alta strada/alee?multumesc
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 14:35, 10 Februarie 2015
da, e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)
Servitutea de trecere NeamtuAurel NeamtuAurel Doresc sa actionez in judecata vecinii pentru servitutea de trecere,insa cum pot sa fac ca in aceasta judecata instanta sa aiba si o alta varianta in cazul ... (vezi toată discuția)
Inaltime maxima gard in intersectie intis intis Buna ziua, Ma numesc Ioana si detin un teren intr-un sat din comuna Domnesti, Ilfov. Terenul este pozitionat intr-o intersectie a unui drum secundar cu o ... (vezi toată discuția)