avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate AlinaMaxim

Activitate AlinaMaxim

Discuție tichete de masa
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajute cineva in completarea unei adeverinte pentru cresterea copilului pana la 2 ani.
Dilema mea ar fi urmatoarea venitul realizat trebuie inclusa si valoarea nominala a tichetelor de masa?
Va multumesc de ajutor.
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva si pe mine!?
Sunt nou angajata in domeniul salarizare si am salariati din diverse judete ale tarii.
Stiu ca,conform art.208 alin.3din legea 95/2006 sunt obligata sa transmit listetele nominale ale salariatilor la casa de sanatate unde sunt inregistrati.Problema mea este ca nimeni nu stie la ce casa de sanatate este inregistrat.As dori sa stiu daca exista vreo legatura intre medicul de familie si casa de sanatate la care este inscris fiecare salariat.

Multumesc.
Am si eu o intrebare referitorla ordonanta 36/14/04/2010la art.3.1" Pentru a beneficia de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate,persoanele prevazute la art.1trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a)sa indeplineasca stagiul minim de cotizare prevazut de prezenta ordonanta de urgenta;
b)sa prezinte adeverinta de la platitorul de indemnizatii din care sa reiasa nr.de zile de concediu de incapacitate tempoarara de munca avute in ultimele 12 luni, cu exceptia urgentelor medico chirurgicale sau a bolilor infectocontagioase din grupa A;
c)sa fie prezenti la domiciliu sau la adresa indicata dupa caz in intervalul de timp si in conditiile stabilite prin normele de aplicare a prezentei ordonante de urgenta in vederea exercitarii verificarii de catre reprezentantii platitorilor de indemniz.de asig.soc.de sanat.
Intrebarea ar fi : in adeverinta pe care angajatorul o elibereaza salariatului mai trebuie trecute nr.de zile de concediu de incapacitate tempoarara de munca avute in ultimele 12 luni, cu exceptia urgentelor medico chirurgicale sau a bolilor infectocontagioase din grupa A; ?