Buna ziua.Ma poate ajuta cineva si pe mine!?
Sunt nou angajata in domeniul salarizare si am salariati din diverse judete ale tarii.
Stiu ca,conform art.208 alin.3din legea 95/2006 sunt obligata sa transmit listetele nominale ale salariatilor la casa de sanatate unde sunt inregistrati.Problema mea este ca nimeni nu stie la ce casa de sanatate este inregistrat.As dori sa stiu daca exista vreo legatura intre medicul de familie si casa de sanatate la care este inscris fiecare salariat.
ar fi trebuit ca , la angajare, fiecare salariat sa fi completat o declaratie pe propria raspundere cu privire la faptul ca este asigurat la casa de sanatate x (fiecare medic "apartine" unei case de sanatate)
Potrivit art. 208 alin.(3) din Legea 95/2006 privind reforma sanatatii, unul din principiile sistemului de asigurari sociale de sanatate este alegerea libera de catre asigurati a casei de asigurari.
In conformitate cu dispozitiile art. 215 alin. (2) din Legea 95/2006 privind reforma sanatatii, persoanele juridice sau fizice la care isi desfasoara activitatea asiguratii sunt obligate sa depuna lunar la casele de asigurari alese in mod liber de asigurati declaratii nominale privind obligatiile ce le revin si dovada platii contributiilor.
Pfa - cas - cim
AC12345
Buna ziua,
O intrebare, nu reusesc sa ma lamuresc.
Am un pfa din 2010, si doar in acel an am avut incasari.
In acelasi timp sunt si angajata din 2007 ... (vezi toată discuția)