avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate alinagd

Activitate alinagd

Am un copil minor (12)caruia i s-a stabilit timp de 11 ani o pensie de intretinere la nivelul salariului minim pe economie,deoarece fostul sot rezident in Marea britanie declara ca nu realizeaza venituri acolo.Am deschis actiune de majorare a acesteia incercand de comun acord cu fostul sot sa stabilim o suma rezonabila pentru amandoi, tinand cont ca el este acolo casatorit si mai are un copil.Dupa negocieri a fost de acord sa plateasca 30lire sterline lunar, suma pe care clar as obtine-o in instanta la nivelul minimului pe economie.Am solicitat in instanta infiintarea unei comisii rogatorii pentru stabilirea veniturilor fostului sot in Marea britanie si o adresa ca autoritatile din UK prin care sa ni se comunice salariul minim garantat . Intrebare: actele pe care le voi depune trebuiesc si legalizate sau numai traduse e un traducator autorizat? Eu am citit ca doar traduse dar judecatorul a pomenit ceva si de legalizat . Oare am vreo sansa sa obtin o pensie mai mare pentru fiica mea tinand cont ca niciodata nu am primit lunar integral pensia de97.5 Ron stabilita prin hotarare si necesitatile ei au crescut evident.
Multumesc!
ii stiu adresa si conform Conventiei de la New York ar trebui sa am ceva sanse de reusita . Maine am termen si voi vedea. Multumesc pentru raspuns!
Nu ii cunosc locul de munca dar ii cunosc adresa . Din cate am citit pe site-ul Ministerului Justitiei as putea solicita in baza conventiei de la New York din 1956.
Maine am termen . Sper sa reusesc .