Am un copil minor (12)caruia i s-a stabilit timp de 11 ani o pensie de intretinere la nivelul salariului minim pe economie,deoarece fostul sot rezident in Marea britanie declara ca nu realizeaza venituri acolo.Am deschis actiune de majorare a acesteia incercand de comun acord cu fostul sot sa stabilim o suma rezonabila pentru amandoi, tinand cont ca el este acolo casatorit si mai are un copil.Dupa negocieri a fost de acord sa plateasca 30lire sterline lunar, suma pe care clar as obtine-o in instanta la nivelul minimului pe economie.Am solicitat in instanta infiintarea unei comisii rogatorii pentru stabilirea veniturilor fostului sot in Marea britanie si o adresa ca autoritatile din UK prin care sa ni se comunice salariul minim garantat . Intrebare: actele pe care le voi depune trebuiesc si legalizate sau numai traduse e un traducator autorizat? Eu am citit ca doar traduse dar judecatorul a pomenit ceva si de legalizat . Oare am vreo sansa sa obtin o pensie mai mare pentru fiica mea tinand cont ca niciodata nu am primit lunar integral pensia de97.5 Ron stabilita prin hotarare si necesitatile ei au crescut evident.
Multumesc!