Va multumesc pentru raspuns, dar nu sunt cu totul lamurita. contabilul firmei insista sa-mi calculeze conciediul nu dupa an calendaristic (dupa cum stiam eu) ci socoteste anul de cand m-am angajat di august 2009- august 2010 si 75% din salar net 300 lei
Buna ziua. Ma puteti ajuta sa-mi calculez zilele si banii de concediu, ce-mi revin? M-am angajat in august 2009 la un bar. Lucrez intro saptamana 5 in urmatoarea
sap. 2 zile cate 20de ore/zi: sapt 1 - luni, marti, vineri, sambata.duminica.
sapt.2-miercuri,joi
zilnic de la ora 6-22
Sunt angajata cu salariul minim. Va multumesc!
acum 2 ani ne-am intabulat o casa cu gradina. In titlul de proprietate apaream cu 56 de arii,la masuratoare nu a iesit numai 50 de arii. Topograful a spus ca probabil candva s-a gresit in registrul agricol la primarie si sa dam o declaratie la notar ca acceptam suprafata de 50 de arii,cea ce am si facut si l-am intabulat. Dilema noastra incepe acum ,apare vecinul nostru cu un alt topograf ca la el a iesit dupa masuratoare cu 5 arii de teren mai mult decat detine dupa titlul de proprietate si noi sa semnam ca acceptam ca sa-l poate intabula , spunandu-ne ca oricum numai avem dreptul sa-i cerem inapoi 5 arii deorece am renuntat la notariat la ea .