avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calculul zilelor si a indemnizatiei concediului de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calculul zilelor si a indemnizatiei concediului de odihna

Buna ziua. Ma puteti ajuta sa-mi calculez zilele si banii de concediu, ce-mi revin? M-am angajat in august 2009 la un bar. Lucrez intro saptamana 5 in urmatoarea
sap. 2 zile cate 20de ore/zi: sapt 1 - luni, marti, vineri, sambata.duminica.
sapt.2-miercuri,joi
zilnic de la ora 6-22
Sunt angajata cu salariul minim. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreiSRB , utilizator 10:37, 8 Iulie 2010
pt. anul 2009: drept la CO=zile lucrate 2009/zile lucratoare 2009 X nr zile CO anual(specificat in contract de munca) (daca nu ati primit concediul aferent 2009)

pt. anul 2010: conform programarii, daca exista,

Banii de concediu = Media venitului zilnic din ultimele 3 luni anterioare
plecarii in CO inmultit cu nr de zile de concediu.
Sau conform venitului aferent lunii plecarii in concediu, daca este mai mare.
Va multumesc pentru raspuns, dar nu sunt cu totul lamurita. contabilul firmei insista sa-mi calculeze conciediul nu dupa an calendaristic (dupa cum stiam eu) ci socoteste anul de cand m-am angajat di august 2009- august 2010 si 75% din salar net 300 lei
Angajatorul este obligat sa va acorde concediul de odihna neefectuat aferent anului 2009 in 2010.
Pentru anul 2010 plecarea in concediu se face conform programarii (care teoretic trebuie sa existe). Faceti o cerere de plecare in CO, depinde cum va intelegeti cu patronul. Succes!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna dupa o luna de concediu medical! oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati la calculul concediului de odihna aferent lunii noiembrie 2014, in conditiile in care eu in luna august am avut concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu odihna petricia petricia Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati in privinta calculului indemnizatiei aferente concediului de odihna in situatia in care un angajat are absente ... (vezi toată discuția)