avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate ddena

Activitate ddena

Buna ziua,
Ref.concediu îngrijire copil bolnav până la un an, perioada 1984-1985.
Am avut mai multe concedii medicale ptr copil și de fiecare data mi se desfăcea contractul de muncă cf art 9k din legea 1/1970 combinat cu art 129 din codul muncii.
Ce trebuie sa fac pentru a- mi fi luata în considerare acea perioadă ca și puncte asimilate la pensie ?Mulțumesc!
Este vorba de o perioada de cca un an de zile, după ce am născut, perioada in care am fost in concediu medical pentru copil.Inregistrarea in cartea de munca s a făcut cu"încetat încadrarea cf art 9k din legea 1/1970 combinat cu art.129 din codul muncii.In aceasta perioada sunt cuprinse și cele 3 luni de lăuzie, atât se dădea atunci după naștere .Se poate ca înregistrarea în cartea de munca sa fie greșită, pot eu sa fac ceva?
Mulțumesc frumos!
Buna ziua,
Ref.recalculare pensii
In perioada dinainte de 89 am avut încetări de activitate cf Legii 1/1970 combinat cu art .129 din codul muncii.
Se consideră stagiu asimilat și se adaugă la total stagiu?
Multumesc

Recalculare pensii
Răspuns la discuția Recalculare pensii
Foarte multi pensionari spun că li se a redus numărul de puncte avute în decizia de pensionare, este legal?
Încă o întrebare va rog, unde apar in recalculare anii de facultate ?Multumesc
Mulțumesc!
Recalculare pensii !
Am ascultat foarte multe dezbateri la tv pe tema recalculării pensiilor.Nu am auzit niciodată să se spună că punctele din decizia de pensionare se vor schimba conform noii legi, este adevărat?Mulțumesc !
Nu știu cui plătește administratorul, costul apare în cheltuielile comune lunare
Poate o hotărâre, indiferent de cine luată, sa fie superioara dreptului de proprietate?
Zona din jurul blocului! Dețin apartament proprietate pe care plătesc impozit plus cota parte impozit pe teren.Terenul din jurul blocului este al primăriei ptr că dacă era al meu plăteam și pe asta impozit .Daca este al primăriei, de ce plătesc eu intretinerea lui și tunsul gardului? Mulțumesc