avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz88

Activitate ionutz88

Răspuns la discuția Sex cu o minora
IDinu a scris:

Buna ziua,

buna ziua,as dori si eu un raspuns urgent va rog, am 22 ani si o singura data am facut dragoste cu prietena mea de 15 ani jumate,mama ei stie si nu a insinuat nimic,dar tatal ei este foarte gelos,agresiv,violent si 100% va face plangere,ca il stiu,nu are nimeni dovada ca sa intamplat ,sunt doar vorbe sau presupuneri,si ea poate zice la politie dc o rog sa nege ca si mine,
Daca a fost de bun acord si are aprope 16 ani desi pare de 17ani ,18,si a fost cu acordul ei,de fapt ea a dorit asta,a zis ca crea sa-mi faca o surpriza ca vrea sa vada cum este.mama ei e friga sa nege daca afla, Eu ce pot pati?? pot fi condamnat? si dc da se poate lua cu suspendare,va repet tatal ei este de neclintit in asemena lucruri,mama ei oricum vrea sa se desparta de el.VA ROG DIN SUFLET UN RASPUNS CONCRET SI DIRECT SA STIU CE SA FAC..
Discuție buna seara
buna seara ,acum 2 luni am trimis 3 colte in tar iar la 2 dintre ele am incurcat cand am scris pe colet ,acestea trebuies ambalate 100%. o pers trrebuia adidasi de 120 lei si una de 65lei, in fine 3 numai conteaza,am vb cu acelel persoane le-am dat nr fiecaruia, au vb, stabilit sa fc schimb de colete iar dupa dupa 2 luni am primit plangere acasa si sa ma prezint, eu bani iam cheltuit. ce pot face in aparare MEA, ea sa folosit de adidasi respectivi si ,acum numai are bani si vrea sa recupere de la mine. nu inteleg rostul ,cand fc o plangere nu trebuiesc dovezi,martori..?ce se poate intampla. multumesc