avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara

buna seara ,acum 2 luni am trimis 3 colte in tar iar la 2 dintre ele am incurcat cand am scris pe colet ,acestea trebuies ambalate 100%. o pers trrebuia adidasi de 120 lei si una de 65lei, in fine 3 numai conteaza,am vb cu acelel persoane le-am dat nr fiecaruia, au vb, stabilit sa fc schimb de colete iar dupa dupa 2 luni am primit plangere acasa si sa ma prezint, eu bani iam cheltuit. ce pot face in aparare MEA, ea sa folosit de adidasi respectivi si ,acum numai are bani si vrea sa recupere de la mine. nu inteleg rostul ,cand fc o plangere nu trebuiesc dovezi,martori..?ce se poate intampla. multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:57, 17 Aprilie 2010
Ai putea incepe prin a avea un scris coeerent fara greseli gramaticale si structurat in asa fel incat sa fie cat mai bine inteles . daca vei reformula iti voi oferi asistenta de care ai nevoie . Momentan nu am inteles mai nimic .
In ce anume consta plangerea?
Cred ca ar trebui sa reluati relatarea situatiei ,dar incercati intr-o limba romana inteligibila.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la ora 22;30 sorinel99 sorinel99 a seara am iesit de la munca si la bariera am fost aprit si tras afara din masina de cumnatul meu care mia luat masina e adevarat ca nu e transcrisa pe numele ... (vezi toată discuția)
Am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine cozmencut cozmencut am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si ... (vezi toată discuția)
Art180 alin 2................ bu110586 bu110586 buna ziua....acum aproximativ 10 luni am avut un incident in trafic si din pacate acum tre sa raspund penal... intaorcandu-ma de la servici undeva in jurul ... (vezi toată discuția)