avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate gnr

Activitate gnr

Buna seara!am o pensiune acasa care functioneaza cu acte in regula si de ceva timp imi vin acasa plicuri ca trebuie sa platesc drepturi de autor pentru televizoare din camera!problema este ca nu am televizoare ce trebuie facut de ce sa platesc taxa aceasta?si daca aveam televizor trebuia sa platesc?va multumesc mult
Discuție fara asigurare
un prieten a fost tamponat din spate cu masina de o persoana care avea asigurare.problema este ca prietenul meu nu are asigurare.intrebarea mea este isi va putea face masina pe asigurarea lui sau daca el nu a avut asigurare va trebui sa isi faca singur masina?va multumesc
Răspuns la discuția numar privat
si daca ma simt stresat nu pot afla macar cine este?sa incerc la politie sau la telefonia mobila?
Răspuns la discuția numar privat
sunt pe cartela.totusi chiar daca nu imi pune viata in pericol ma streseaza politia nu poate face nimic?
Discuție numar privat
de ceva timp ma tot suna un numar privat in fiecare zi dar nu spune nimic.pot afla de la firma de telefonie mobila cine a sunat?sau unde ma pot interesa?va multumesc
Se vorbeste acum despre scaderea salariului cu 25% si as vrea sa stiu daca se refera la taierea doar din salariu, sau 25%din tot (norma de hrana sporuri) va multumesc!
Răspuns la discuția refuz etilotest
multumesc
Discuție refuz etilotest
stie cineva daca esti obligat de lege sa sufli in etilotest sau poti alege sa mergi la sange?primesti amenda?
Răspuns la discuția eliberare documente
multumesc mult
Răspuns la discuția eliberare documente
nu prea am inteles...