avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... refuz etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

refuz etilotest

stie cineva daca esti obligat de lege sa sufli in etilotest sau poti alege sa mergi la sange?primesti amenda?
Cel mai recent răspuns: gnr , utilizator 19:08, 3 Mai 2010
Nu poti fi obligat sa sufli in etilotest, dar esti obligat sa dai probe biologice la o unitate sanitara specializata (sange, urina).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan soldat cu dosar penal vovy vovy Va salut, :help: Mi-a fost retinut permisul pt alcool, 0,43 in aerul expirat:\"> ; sange mi s-a recoltat la 2 ore de cand am fost depistat. Cine stie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Este refuz de prelevare a probelor biologice daca sufli in etilotest? cezarad cezarad Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)
Probleme valori alcoolemie: 0,31 la etilotest, 0.85 - 0.75 la mie la probele biologice Yurusun Yurusun Buna seara am si eu o antrebare domnilor avocati, va rog frumos sa-spuneti si mie cum este posibil de la 0, 31 an aparatul etilotest , este posibil sa ma ... (vezi toată discuția)