avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate rus andreea

Activitate rus andreea

Discuție schimbare srl
am o societate comerciala, in acest caz pot sa trec pe intreprindere individuala?
Răspuns la discuția concesionare teren
hotararea de consiliu e luata luna aceasta desi apartamentul l am luat anul trecut, e posibil sa se ia in considererea cererea pt teren din anul 2008 doar?
hotararea de consiliu e luata de aceea sunt nedumerita, e luata in anul acesta
declaratia am depus o atunci, deci ar fi posibil sa treaca, pt ca hotararea e din luna februarie, normal ar trebui doar sa semnez actele banuiesc
maine la ora 10 treb sa fiu la primerie si as vrea sa stiu ce am de facut. ideea e sa nu ma gaseasca pe urma cu apartamentul, de aceea intreb daca se ia in considerare cererea facuta atunci, eu una as semna pt teren dar nu vreau pe urma sa mi l ea. as vrea sa stiu ce e mai bine de facut
este posibil ca sa nu ia in considerere decat cererea facuta atunci?
buna. in anul 2008 am depus o cerere la primarie pt concesionarea unui teren pt tinerii casatoriti, sapt trecuta am primit o scrisoare de la primarie prin care mi se solocita sa ma prezint sapt aceasta in vederea predarii primirii amplasamentului semnarii procesului verbal de punere in posesie a parcelelor atribuite prin HCL din luna februarie anul acesta. mentionez ca anul trecut in luna septembrie am cumparat un apartament, este posibil sa fi luat in considerare cerea de atunci in care nu aveam nici o proprietate pt ca banuiesc ca acum cand au luat hotararea s a verificat. nu stiu ce ar trebui facut.