avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare srl

am o societate comerciala, in acest caz pot sa trec pe intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:03, 29 Octombrie 2010
Nu puteti sa schimbati forma juridica a SRL in II, deoarece prima are personalitate juridica si este reglementata de Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale , republicata, cea de-a doua este o entitate fara personalitate juridica, reglementata de OUG 44/2008. Solutia ar fi sa radiati SRL-ul si sa infiintati o II, sau pur si simplu sa infiintati o II, deoarece pot sa coexiste. SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea firmei din ii in srl morar dorina morar dorina buna, va rog frumos sa imi explicati ce trebuie sa fac pentru a trece o firma de la intreprindere individuala la statutul de SRL. iar pentru a fi platitor de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-lichidare srl Marianaaa Marianaaa Am infiintat un srl, eu fiind unic actionar si totodata administratorul firmei..Nu a desfasurat nicio activitate de la data infiintarii si pana in ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate, pfa, intreprindere individuala gabi_romanul gabi_romanul Care sunt pasii infiintarii unei persoane juridice ? Persoana fizica autorizata ; intreprindere individuala societate comerciala (vezi toată discuția)