avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria Marchis

Activitate Anamaria Marchis

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot sa deduc TVA-ul pe firma (Asociatie familiala), in situatia in care are loc modernizarea sediului in care functioneaza firma (respectiv instalatia electrica, schimbat geamuri..., valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ 20.000 lei). Problema este ca sediul firmei unde are loc modernizarea este trecut pe persoana fizica (proprietara asociatiei familiale) si nu pe persoana juridica (asociatia familiala) si nu exista un contract de inchiriere, comodat intre persoana fizica si cea juridica. As dori sa stiu cum pot sa procedez in aceasta situatie pentru a deduce cheltuielile pe firma. Factura nu a fost emisa inca. Se mai poate face acum un contract de inchiriere? Va multumesc.
Deci doar decontul de TVA trebuie?

Va multumesc foarte mult.
Nu are salariati, doar proprietarii se ocupa. Da, a fost declarata platitoare de TVA.

Buna ziua.Am inceput de curand sa tin contabilitatea unei asociatii familiale (magazin alimentar-comert cu amanuntul) si as dori sa stiu care sunt toate declaratiile fiscale care trebuie depuse pana in data de 25 aprilie.

Va multumesc.