avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii fiscale asociatii familiale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii fiscale asociatii familiale

Buna ziua.Am inceput de curand sa tin contabilitatea unei asociatii familiale (magazin alimentar-comert cu amanuntul) si as dori sa stiu care sunt toate declaratiile fiscale care trebuie depuse pana in data de 25 aprilie.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 11:27, 20 Aprilie 2010
are salariati? este declarat platitor de tva ?
Nu are salariati, doar proprietarii se ocupa. Da, a fost declarata platitoare de TVA.

trebuie depus decontul de tva , fie pentru trim 1, daca a optat pentru plata trimestriala , fie pentru luna martie, daca optiunea este pentru platitor de tva lunar
Deci doar decontul de TVA trebuie?

Va multumesc foarte mult.
vezi cum este inscris in vectorul fiscal, adica uita-te dupa D 010 pe care a depus-o la infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea perioadei fiscale,achizitie intracomunitara roxanag roxanag Firma platitoare de tva ,declara tva trimestrial .In luna mai 2011 face o achizitie intracomunitara. Pana pe 07.06.2011 trebuie depusa declaratia 092 privind ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)