avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate adrian-girada

Activitate adrian-girada

Răspuns la discuția Declaratii fiscale 2019
Va multumesc!! O zi minunata!

george-neagu a scris:

Cred ca aveti un srl platitor de impozit pe venitul microintreprinderii 3% pentru ca inca nu aveti niciun salariat cu contract de munca. Chiar daca nu aveti activitate, pentru acest ultim trimestru din 2019 veti depune declaratia 10o pana pe 25 ianuarie, chiar si cu zero pentru impozitul pe venitul microintreprinderii 3%.Luati legatura cu un contabil autorizat cu care sa colaborati dupa 1 ianuarie cand vor aparea si angajatii pe firma, deci si declaratia 112.

Buna ziua! Am deschis un SRL in octombrie 2019,dar pana in moment nu am avut niciun fel de activitate. Nu am depus nicio declaratie fiscala pe 2019. Ce ar trebui sa fac deacum? In 2020 o sa am activitate cu angajati. Va multumesc! Un an nou mai bun cu realizari!!
Răspuns la discuția contract de munca-demisie
ms! ideea e ca daca pana mercuri dimineatza nu semnez noul contract pierd locul de munca ,iar fostul sef ma amana cu semnarea demisiei
lucrez la o firma de constructii din data de 1-10-2009 si acum o saptamana am hotarat sa plec la alta firma. cum pot semna un nou contract de munca avand in vedere ca inca sunt angajat la vechea firma?? ce ar trebui sa fac ca in cel mai scurt timp sa pot fi angajat la cealalta firma? inca nu am semnat demisia pt ca fostul sef inca mai spera ca ma intorc si ma amana de pe o zi pe alta.#-o