avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii fiscale 2019
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii fiscale 2019

Buna ziua! Am deschis un SRL in octombrie 2019,dar pana in moment nu am avut niciun fel de activitate. Nu am depus nicio declaratie fiscala pe 2019. Ce ar trebui sa fac deacum? In 2020 o sa am activitate cu angajati. Va multumesc! Un an nou mai bun cu realizari!!
Cel mai recent răspuns: adrian-girada , utilizator 14:45, 30 Decembrie 2019
Cred ca aveti un srl platitor de impozit pe venitul microintreprinderii 3% pentru ca inca nu aveti niciun salariat cu contract de munca. Chiar daca nu aveti activitate, pentru acest ultim trimestru din 2019 veti depune declaratia 10o pana pe 25 ianuarie, chiar si cu zero pentru impozitul pe venitul microintreprinderii 3%.Luati legatura cu un contabil autorizat cu care sa colaborati dupa 1 ianuarie cand vor aparea si angajatii pe firma, deci si declaratia 112.
Va multumesc!! O zi minunata!

george-neagu a scris:

Cred ca aveti un srl platitor de impozit pe venitul microintreprinderii 3% pentru ca inca nu aveti niciun salariat cu contract de munca. Chiar daca nu aveti activitate, pentru acest ultim trimestru din 2019 veti depune declaratia 10o pana pe 25 ianuarie, chiar si cu zero pentru impozitul pe venitul microintreprinderii 3%.Luati legatura cu un contabil autorizat cu care sa colaborati dupa 1 ianuarie cand vor aparea si angajatii pe firma, deci si declaratia 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl Silviu S Silviu S Buna ziua, La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc? 3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit. La suma ... (vezi toată discuția)
Bilant/balanta 2018 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Am infiintat anul acesta in Octombrie un SRL neplatitor de TVA. Desfasuram 2 activitati: activitatea principala este producator mobila, activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Declaratii-microinteprinderi danielandrei danielandrei Ce declaratii se depun pentru o microinteprindere neplatitoare de TVA, ce plateste impozit pe venit? (vezi toată discuția)