nu vor sa-mi aprobe cererea,nu mi-au inchis nici acum contractul de munca si nu pot sa-mi cat in alta parte ca n-am cum sa inchei cim fara sa fie asta inchis,multumesc.
Buna ziua,
Sunt angajata la o societate in functia de contabil si din mai multe motive( legate de modul de lucru al patronilor si neregulilor din firmala la care nu vreau sa iau parte) nu vreau sa ma mai duc la munca.Am fost in concediu medical 15 zile din luna si dupa concediu am telefonat sa le spun ca nu mai vin si le-am trimis pe e-mail o cerere de incetare cu acordul partilor pe care nu vor sa o accepte.Banii pe concediul medical nu am primit nici pana acum dupa 2 saptamani si am primit un telefon(al meu personal,nu de firma) de la o persoana care s-a recomandat ca fiind persoana care a fost angajata sa se ocupe de problema mea si zicandu-mi ca patronul vrea sa ma cheme in judecata ca nu vreau sa stau in preaviz.
Eu stiam ca datele angajatilor sunt confidentiale si un patron nu ar trebui sa le dea altcuiva fara acordul salariatului si la data cund m-a sunat persoana nu era angajatul societatii iar daca angajatorul nu-si indeplineste obligatiile legate de contractul de munca (referitor la banii de pe concediu) un salariat poate pleca din firma fara preaviz.
Din punctul meu de vedere,al angajatului ,ce poate patronul sa intreprinda in legatura cu mine si ce pot face eu in cazul in care se hotaraste sa ma dea in judecata.
Daca are cinerva si pentru mine un sfat ,va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat.
este corect ce spuneti cu cesionarea dar la registrul comertului nu s-a dus nimeni ,vor sa ma trimita pe mine si eu nu stiu cu ce trebuie sa ma duc la registru.
multumesc
Buna seara,
daca ma poate ajuta si pe mine cineva.
O societate infiintata (ilfov) in 2011 a avut 2 asociati,in iunie 2012 a ramas un singur asociat unic si si-a schimbat si sediul social la alta adreasa in acelasi judet.
1.ce documente trebuiesc facute si depuse in ambele cazuri si daca se fac dosare separate sau un dosar poate cuprinde amandoua modificarile?
2.modificarile le fac si pentru registrul comertului si administratie ?
3.la care din ele se merge intai cu modificarile
daca am avut un punct de lucru secundar pe o perioada de 1 an si expira trebuie sa fac prelungirea conf actului aditional si la registrul comertului si la administratie?se depun aceleasi acte?