avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general modificari societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

modificari societate

Buna seara,
daca ma poate ajuta si pe mine cineva.
O societate infiintata (ilfov) in 2011 a avut 2 asociati,in iunie 2012 a ramas un singur asociat unic si si-a schimbat si sediul social la alta adreasa in acelasi judet.
1.ce documente trebuiesc facute si depuse in ambele cazuri si daca se fac dosare separate sau un dosar poate cuprinde amandoua modificarile?
2.modificarile le fac si pentru registrul comertului si administratie ?
3.la care din ele se merge intai cu modificarile

:(:((
Cel mai recent răspuns: mihaelacristea09 , utilizator 20:10, 9 August 2012
Inteleg caeste vorba despre o singura societate cu 2 asociati din care unul a cesionat partile lui sociale catre cel care a devenit asociat unic . Au facut aceasta cesiune si au inregistrat-o la Registrul comertului ? Registrul comertului trimite toate datele la ANAF. La ANAF trebuie sa depuneti declaratiile lunare.
este corect ce spuneti cu cesionarea dar la registrul comertului nu s-a dus nimeni ,vor sa ma trimita pe mine si eu nu stiu cu ce trebuie sa ma duc la registru.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cesiune parti sociale catre administratorul srl (care nu este si asociat) Irina S. Irina S. Care este procedura exacta (pasi de urmat) si ce costuri impica, pentru ca asociatii unui srl (unul are 90% iar celalalt 10%) sa cesioneze toate partile ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale francumihaela francumihaela buna ziua!O societate comerciala nou infiintata cu doi asociati si adiministratori in acelasi timp. Cei doi lucreaza in spatiul UE. A treia persoana este ... (vezi toată discuția)