Buna seara,
daca ma poate ajuta si pe mine cineva.
O societate infiintata (ilfov) in 2011 a avut 2 asociati,in iunie 2012 a ramas un singur asociat unic si si-a schimbat si sediul social la alta adreasa in acelasi judet.
1.ce documente trebuiesc facute si depuse in ambele cazuri si daca se fac dosare separate sau un dosar poate cuprinde amandoua modificarile?
2.modificarile le fac si pentru registrul comertului si administratie ?
3.la care din ele se merge intai cu modificarile
Inteleg caeste vorba despre o singura societate cu 2 asociati din care unul a cesionat partile lui sociale catre cel care a devenit asociat unic . Au facut aceasta cesiune si au inregistrat-o la Registrul comertului ? Registrul comertului trimite toate datele la ANAF. La ANAF trebuie sa depuneti declaratiile lunare.
este corect ce spuneti cu cesionarea dar la registrul comertului nu s-a dus nimeni ,vor sa ma trimita pe mine si eu nu stiu cu ce trebuie sa ma duc la registru.
multumesc
Vanzare firma
lenuivan
vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o)
Ce acte tb sa intocmesc?
- (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.