buna,nu am stiut ca nu trebuie sa dau numele societatii;creditul de la banca a fost cesionat unei institutii din interiorul bancii,dupa cateva luni aceasta institutie l-a cesionat unei alteia insa aceasta e un SRL;Noi nu am fost instiintati decat anul acesta in luna februarie,cand am aflat ca avem 2 optiuni sau semnam cu ei pe o perioada de 11 luni sau ne executa silit.Nu am semnat cu ei acest act aditional.Nu au fost probleme ,vorbeam la tel cu reprezentanti ai firmei insa dne spuneau sa achitam lunar,sa facem plati lunare si exista sansa de o refinantare ....insa ieri am aflat ca nu e chiar asa...Nu am primit nici un document oficial care sa ne comunice ca acest credit (din dec.2008) a fost declarat scadent;doar notificari ca banca X cedeaza contractul la Y,iar Y cedeaza la Z. Si intr-adevar pe chitanta nu mai apare numele persoanei care a incheiat creditul ci doar numele persoanei care depuna bani si numele societatii de recuparari in a carei cont intra banii.In ultima notificare (cea de ieri )spuneau ca banii vor fii depusi tot la banca respectiva insa intr-un nou cont...al lor...se poate considera acest lucru o intelegere tacita intre noi si ei (deoarece nu am semnat nimic cu ei)...de unde stiu eu ca banii respectivi ajung acolo unde trebuie,adica la rata creditului ....ce pot face?
Buna ziua,ieri am primit o notificare de la aceasta firma ca trebuie sa achit in 15 zile calendaristice suma de 41000euro sau ma executa silit.Nu am semnat nimic cu ei.Din februarie de cand am aflat ca sunt la acesta firma mi-au toto spus sa semnez un act aditional prin care ma oblig timp de 11 luni sa achit o rata egala cu cea de la banca iar in a 12 a luna sa achit diferanta (aproape 35000 euro)Nu am senmat acel act pentru ca stiu ca nu pot face rost de acei bani nici intr-un an.La numeroasele convorbiri telefonice avute cu ei mi s-a comunicat ca timp de 6 luni daca fac plati lunare mai mare ca rata initiala exista sansa sa fiu luata inapoi de BCR.Asa am si facut.Insa surpriza...mentionez ca actual inca mai am restanta deoarece ,desi achit cate 500 euro pe luna,penalizarile la aceasta firma sunt enorme.De achitat achit tot la BCR iar pe chitanta nu mai apare numele sotului meu(el este titularul) de luna aceasta apara SUPORT COLECT.Ce pot face?Nu stiu nimic de situatia mea actuala la aceasta firma,cum calculeaza penalitatile,nu pot intra in posesia uniu extras de cont..nu pot afla nimic...Ma pot executa silit?Pot avea sansa daca ii dau in judecata de castig?Va ros sa ma ajutati,sa ma indrumati ce e de facut....
am o intrebare:am un pfa iar activitatea principala e 4619;anul acesta am mai adaugat 8211 si 8219 care este norma de venit(mentionez ca sunt din HD -din cate am citit conteaza judetul).multumesc.
P.S. nu platesc TVA.
Mutumesc Myer,insa se pare ca doar un CAEN (din cele pe care le detin)e trecut la norma de venit;daca lucrez pe 4619 sau 8211 atunci trebuie sa ma limitez la 35000 euro/an ca sa nu trec la platitor de TVA?Ms.