Buna ziua,ieri am primit o notificare de la aceasta firma ca trebuie sa achit in 15 zile calendaristice suma de 41000euro sau ma executa silit.Nu am semnat nimic cu ei.Din februarie de cand am aflat ca sunt la acesta firma mi-au toto spus sa semnez un act aditional prin care ma oblig timp de 11 luni sa achit o rata egala cu cea de la banca iar in a 12 a luna sa achit diferanta (aproape 35000 euro)Nu am senmat acel act pentru ca stiu ca nu pot face rost de acei bani nici intr-un an.La numeroasele convorbiri telefonice avute cu ei mi s-a comunicat ca timp de 6 luni daca fac plati lunare mai mare ca rata initiala exista sansa sa fiu luata inapoi de ......................Asa am si facut.Insa surpriza...mentionez ca actual inca mai am restanta deoarece ,desi achit cate 500 euro pe luna,penalizarile la aceasta firma sunt enorme.De achitat achit tot la ....................... iar pe chitanta nu mai apare numele sotului meu(el este titularul) de luna aceasta apara...........................Ce pot face?Nu stiu nimic de situatia mea actuala la aceasta firma,cum calculeaza penalitatile,nu pot intra in posesia uniu extras de cont..nu pot afla nimic...Ma pot executa silit?Pot avea sansa daca ii dau in judecata de castig?Va ros sa ma ajutati,sa ma indrumati ce e de facut....
~ final discuție ~