avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... norma de venit pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

norma de venit pfa

am o intrebare:am un pfa iar activitatea principala e 4619;anul acesta am mai adaugat 8211 si 8219 care este norma de venit(mentionez ca sunt din HD -din cate am citit conteaza judetul).multumesc.
P.S. nu platesc TVA.

Mutumesc Myer,insa se pare ca doar un CAEN (din cele pe care le detin)e trecut la norma de venit;daca lucrez pe 4619 sau 8211 atunci trebuie sa ma limitez la 35000 euro/an ca sa nu trec la platitor de TVA?Ms.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
criss_dv, utilizator
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 10:30, 21 Aprilie 2010
Cu tot respectul necesar, trebuie sa va spun, ca nu vad nici o intrebare.
Nici eu!B-)
Eu inteleg ca intrebarea ar fi: care este norma de venit, iar raspunsul este ca trebuie sa cereti informatia de la admin fiscala de care apartineti sau puteti accesa:[ link extern ] ,
Mai trebuie stiut ca in cazul mai multor coduri CAEN daca toate activitatile sunt impoziatte la norma , atunci trebuie paltit nivelul normei cel mai mare. iar daca cel putin una din activitati este impozitata in sistem real atunci intrega activitate in sistem real
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se stabileste incadrarea la norma de catre fisc grandanat grandanat Stie cineva cum stabileste administratia financiara regimul de impozitare pentru un PFA? sa zicem ca am situatia urmatoare, ipotetica, PFA cu : CAEN ... (vezi toată discuția)
Cumulare norme de venit akyla akyla buna ziua, vreau sa imi deschid PFA si sa trec 2 coduri CAEN : 6201(norma de venit = 0) si 8219 (norma de venit = 8040) asta pentru localitatea din care ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa: documente necesare/inregistrare fiscala (sistem real/norma de venit) jonessian jonessian Buna ziua, Am depus documentele necesare pentru infiintarea unei PFA. Intrebarile pe care indraznesc sa vi le adresez, in ordinea importantei lor, sunt: - ... (vezi toată discuția)