avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate eleodorul

Activitate eleodorul

Răspuns la discuția Gradina uitata de mostenitori!
In afara de uzucapiune nu se poate gasi alta varianta?Multumesc!
Răspuns la discuția Gradina uitata de mostenitori!
Si cu ajutorul primariei nu se poate face nimica...?
Buna seara!Am si eu o intrebare referitoare la o gradina care se afla in spatele casii mele,si nu mai este folosita de aproximativ 30-40 de ani(este plina de spini),dar are proprietar care este decedat de f.multi ani(zeci),si urmasii cred ca nici nu stiu ca exista aceasta gradina!Cum ar trebui sa procedez cel mai simplu ca sa o iau eu in proprietate fara acordul urmasilor?Am inteles ca se poate cu trei martori care spun ca nu este lucrata de f.multi ani,prin uzucapiune...!Va rog niste sfaturi!Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția SUCCESIUNE DUPA 50-60 DE ANI!?
nimeni?:((
up !
Ma gandeam sa imi caut un avocat si sa fac eu toate drumurile impreuna cu avocatul ca sa reusesc sa fac toate actele pana ajung la gata cu intambularea pe mine!Sa nu o mai deranjez pe batrana,sa ii dau banii pe teren acuma si mai departe sa ma descurc eu impreuna cu avocatul!Se poate?
Chiar nu ma poate sfatui nimeni ?!
eleodorul a scris:

Se poate sa ma inputerniceasca pe mine sa ma ocup de totului tot pana intra ea in posesia terenului,si mai departe eu ca imputernicit sa imi vand mie la urma de tot si sa intambulez pe mine?
Se poate sa ma inputerniceasca pe mine sa ma ocup de totului tot pana intra ea in posesia terenului,si mai departe eu ca imputernicit sa imi vand mie la urma de tot si sa intambulez pe mine?
OK! Nu aveti idee cam cat m-ar costa treaba asta?Mersi mult de tot!