avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate Mils

Activitate Mils

Buna ziua!

Am depus o petitie si s-a rezolvat! Multumesc
Buna ziua!

Va rog, sa ma ajutati in solutionarea unei probleme

Sunt cetatean strain (Republica Moldova) cu carte de rezidenta pentru membrii de familie, valabila pana in Februarie 2015.
In 14.10.2014 am obtinut Certificatul de Cetatenie Romana.
In 14.10.2014 am facut programare online la Starea Civila, sector 1 pentru transcrierea certificatului de nastere. Programarile se fac doar online. Am fost programata pentru luna aprilie 2015.

Asa cum am mentionat, cartea de rezidenta va expira in februarie 2015. Asta inseamna ca pana obtin certificatul de nastere si respectiv buletinul de identitate va dura, dupa estimarile mele, cam 4 luni.

Intrebarea mea e: cum ma legitimez in perioada dupa expirarea cartii de rezidenta si pana la obtinerea buletinului de identitate?

Ma gandesc ca nu ar trebui sa depun dosarul pentru prelungirea cartii de rezidente intrucat nu mai sunt cetatean strain.

Care ar fi procedura corecta pentru solutionarea acestei probleme?

Va multumesc mult!

Răspuns la discuția Incalcarea proprietatii private
Va multumesc mult. dpmnule avocat!!.. chiar nu mais tiu ce sa fac.. Cadastru nu am, intabuare nu am..daca merg la primarie sa le fac sutn sigura ca nu o sa reusesc nimic pt ca primarul e cel care vrea sa-mi ia terenul..el e foarte interesat de el...
mda..situatie grea...

Răspuns la discuția Incalcarea proprietatii private
Domnule avocat! Este teren intravilan .Acceasi situatie e valabila si pt terenurile intravilane, adica pot fi deposedat de teren daca nu am cadastru si intabulare?
Dar daca am numai rol la primarie?
Buna ziua!

Am o problema si va rog, din sufelt sa ma ajutati.
Am un teren mostenit de la bunei, strabunei. Am titlu de proprietate. Pe acest teren este un izvor si vecinii spun ca acest izvor este proprietate publica. Un vecin a depus plingere la primarie precum ca acest izvor e proprietate publica. Am fost la primar sa clarific situatia. Si ce credeti ca mi-a spus domnul primar? Mi-a zis ca acest izvor e proprietate publica si ca nu conteaza ce acte am eu si ca el (adica primarul) ma va dezmosteni .Cei de la primarie vor sa faca pe acest teren un PARC DE DISTRACTIE . Va spun ca eram socata de acele vorbe.. :O:O:O:O:O:O
Vreau sa il dau in judecata?.. ce trebuie s afac? care sunt etapele?..Va rog din suflet sa ma ajutati.:(( :((