Am o problema si va rog, din sufelt sa ma ajutati.
Am un teren mostenit de la bunei, strabunei. Am titlu de proprietate. Pe acest teren este un izvor si vecinii spun ca acest izvor este proprietate publica. Un vecin a depus plingere la primarie precum ca acest izvor e proprietate publica. Am fost la primar sa clarific situatia. Si ce credeti ca mi-a spus domnul primar? Mi-a zis ca acest izvor e proprietate publica si ca nu conteaza ce acte am eu si ca el (adica primarul) ma va dezmosteni .Cei de la primarie vor sa faca pe acest teren un PARC DE DISTRACTIE . Va spun ca eram socata de acele vorbe.. :O:O:O:O:O:O
Vreau sa il dau in judecata?.. ce trebuie s afac? care sunt etapele?..Va rog din suflet sa ma ajutati.:(( :((
daca e sa va exproprieze, nu o poate face fara o prealabila si dreapta despagubire.. dvs faceti cadastrul si intabularea si va fid estul de greu sa va anuleze titlul
Domnule avocat! Este teren intravilan .Acceasi situatie e valabila si pt terenurile intravilane, adica pot fi deposedat de teren daca nu am cadastru si intabulare?
Dar daca am numai rol la primarie?
indiferent ce fel de teren este e bine sa aveti si cadastru si intabulare ptr el..asta e opinia mea.. cadastru ptr a nu exista dubiu cu privire la identiatea terenului si intabularea sa fie opozabila ergo omnes
Va multumesc mult. dpmnule avocat!!.. chiar nu mais tiu ce sa fac.. Cadastru nu am, intabuare nu am..daca merg la primarie sa le fac sutn sigura ca nu o sa reusesc nimic pt ca primarul e cel care vrea sa-mi ia terenul..el e foarte interesat de el...
mda..situatie grea...