va multumesc pentru raspuns. in cazul in care eu am depus reclamatia la itm patronul o sa refuze in totalitate sa imi dea salariul (si eu raman cu reclamatia si fara sa mai primesc salariul din urma ,diurna intern extern etc).
am lucrat 2 luni la o socetate de transport fara carte de munca iar patronul refuza sa imi plateasca ultima diurna pe extern (2 saptamani in comunitatea europeana )si diurna pe cursele interne plus salariul in cele 2 luni. dupa lungi insitente la telefon cu dispecerul socetati patronul a acceptat sa imi dea doar o parte din banii (ne avand nici un motiv sa imi retina banii, ex. masina am predat-o in perfecta stare ,nu am avut cheltuieli nejustificate,etc).cum trebuie sa procedez sa accept doar o parte din banii sau sa nu si sa fac alte demersurii, ex:sa ma adresez itm sau instantei
va multumesc foarte mult,am sa incerc pe cale amiabila sa port o noua discutie cu patronul socetati,poate se va razgandi si imi va achita toate drepturile banestii care mi-se cuvin fara sa ajungem in instanta
am lucrat la o firma de transport din slatina 2 luni fara carte de munca,patronul refuza plata diurnei la ultimele curse extern si intern plus plata salariului pe tara in cele 2 luni