avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... patronul refuza plata ultimei diurne si plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

patronul refuza plata ultimei diurne si plata salariului

am lucrat 2 luni la o socetate de transport fara carte de munca iar patronul refuza sa imi plateasca ultima diurna pe extern (2 saptamani in comunitatea europeana )si diurna pe cursele interne plus salariul in cele 2 luni. dupa lungi insitente la telefon cu dispecerul socetati patronul a acceptat sa imi dea doar o parte din banii (ne avand nici un motiv sa imi retina banii, ex. masina am predat-o in perfecta stare ,nu am avut cheltuieli nejustificate,etc).cum trebuie sa procedez sa accept doar o parte din banii sau sa nu si sa fac alte demersurii, ex:sa ma adresez itm sau instantei
Cel mai recent răspuns: crisunikat9 , utilizator 14:08, 23 Aprilie 2010
Va propun sa faceti plangere la ITM, pentru ca ati lucrat, de fapt, la negru. Acest lucru o sa costa patronului mult mai mult, decat salariile si diurnele restante.
va multumesc pentru raspuns. in cazul in care eu am depus reclamatia la itm patronul o sa refuze in totalitate sa imi dea salariul (si eu raman cu reclamatia si fara sa mai primesc salariul din urma ,diurna intern extern etc).

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul refuza plata ultimului salariu crisunikat9 crisunikat9 am lucrat la o firma de transport din slatina 2 luni fara carte de munca,patronul refuza plata diurnei la ultimele curse extern si intern plus plata salariului ... (vezi toată discuția)
Patron necinstit. dmh dmh daca sunt student la arhitectura si m-am inteles cu un patron (spaniol) sa-i lucrez pentru un salar lunar = x, iar plata sa mi-o faca o data la 2 saptamini, ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale kamelya_ kamelya_ din septembrie 2012 si pana in 30 ianuarie 2013am lucrat ca sofer pe extern. In perioada respectiva nu am primit salariul mediu pe economie care mi se cuvenea ... (vezi toată discuția)