am lucrat 2 luni la o socetate de transport fara carte de munca iar patronul refuza sa imi plateasca ultima diurna pe extern (2 saptamani in comunitatea europeana )si diurna pe cursele interne plus salariul in cele 2 luni. dupa lungi insitente la telefon cu dispecerul socetati patronul a acceptat sa imi dea doar o parte din banii (ne avand nici un motiv sa imi retina banii, ex. masina am predat-o in perfecta stare ,nu am avut cheltuieli nejustificate,etc).cum trebuie sa procedez sa accept doar o parte din banii sau sa nu si sa fac alte demersurii, ex:sa ma adresez itm sau instantei
Va propun sa faceti plangere la ITM, pentru ca ati lucrat, de fapt, la negru. Acest lucru o sa costa patronului mult mai mult, decat salariile si diurnele restante.
va multumesc pentru raspuns. in cazul in care eu am depus reclamatia la itm patronul o sa refuze in totalitate sa imi dea salariul (si eu raman cu reclamatia si fara sa mai primesc salariul din urma ,diurna intern extern etc).
Patron necinstit.
dmh
daca sunt student la arhitectura si m-am inteles cu un patron (spaniol) sa-i lucrez pentru un salar lunar = x, iar plata sa mi-o faca o data la 2 saptamini, ... (vezi toată discuția)