Buna ziua,
Am facut plingere inpotriva unui proces verbal de contraventie la legea circulatiei - vorbit la telefon - in care pe linga descrierea faptei la sfirsit politistul a mentionat "fapta filmata cu aparat bodycam nr.." si am solictat filmarea. Judecatorul a motivat ca politistul a constatat fapta cu propriile simturi , nu a solicitat filmarea si mi-a respins contestatia. Am facut recurs in care am solicitat din nou filmarea si acesta a fost respins pe motiv ca politia nu mai are filmarea pentru ca a trecut prea mult timp si acelasi lucru ca politistul a constatat fapta cu propriile simturi si eu nu am adus alte probe si mi-a fost respins si recursul . Intrebarea e ce alte variante am pentru contestatie . Multumesc
Deoarece lucrez in mediu privat ceea ce m-ar interesa sunt reglementarile specifice acestui mediu ( in cazul in care acestea exista ) sau dacă totul ramine la latitudinea angajatorului.
in 2007 am facut un contract de leasing cu BT LEASING TRANSILVANIA si in contract avem trecuta o dobinda "nespecificata" si care apare doar pe scadentarul ratelor. Uitindu-ma zilele trecute pe scadentarul original observ ca dobinda trecuta in factura este mai mare cu aproximativ 12 euro decit cea din scadentarul original. Intrebind la leasing am aflat ca dobinda a crescut conform unui articol din contract ce spune " in cazul modificarii indicilor Libor si euribor cu mai mult de 0.2 % fata de valoarea avuta la incheierea contractului finantatorul isi rezerva dreptul de a modifica corespunzator dobinda contractuala chiar din luna urmatoare", deci dobinda a crescut cind euribor a crescut si a ramas la fel atunci cind euribor a scazut. Le-am trimis o notificare in care am cerut sa-mi dea banii luati in plus si in raspunsul lor scris au spus ca "bt leasing nu are obligatia sa modifice dobinda contractuala ci au dreptul sa o modifice daca considera necesar" . Mi se pare o mare golanie si doresc sa stiu ce posibilitati am sa mi se faca dreptate