in 2007 am facut un contract de leasing cu BT LEASING TRANSILVANIA si in contract avem trecuta o dobinda "nespecificata" si care apare doar pe scadentarul ratelor. Uitindu-ma zilele trecute pe scadentarul original observ ca dobinda trecuta in factura este mai mare cu aproximativ 12 euro decit cea din scadentarul original. Intrebind la leasing am aflat ca dobinda a crescut conform unui articol din contract ce spune " in cazul modificarii indicilor Libor si euribor cu mai mult de 0.2 % fata de valoarea avuta la incheierea contractului finantatorul isi rezerva dreptul de a modifica corespunzator dobinda contractuala chiar din luna urmatoare", deci dobinda a crescut cind euribor a crescut si a ramas la fel atunci cind euribor a scazut. Le-am trimis o notificare in care am cerut sa-mi dea banii luati in plus si in raspunsul lor scris au spus ca "bt leasing nu are obligatia sa modifice dobinda contractuala ci au dreptul sa o modifice daca considera necesar" . Mi se pare o mare golanie si doresc sa stiu ce posibilitati am sa mi se faca dreptate
...Uitindu-ma zilele trecute pe scadentarul original observ ca dobinda trecuta in factura este mai mica cu aproximativ 12 euro decit cea din factura. ..
Nu am inteles nimic, incearca sa fii mai coerent si nu mai incepe aceeasi intrebare in doua linkuri.