avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recalculare dobinda leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recalculare dobinda leasing

in 2008 am facut un contract de leasing cu "bt leasing translvania" si la
Cel mai recent răspuns: ciobrad2004 , utilizator 20:58, 21 Aprilie 2010
poate ne spuneti si continuarea:D
da imi cer scuze continuarea este intr-nu nou mesaj
am vazut mesajul dar din pacate obligatiile contractuale nu aveti cum sa le ocoliti, am fost in aceiasi situatie ca si dvs , singurul lucru pe care l-am facut a fost sa vand masina si sa achit lesingul pana nu mai crestea dobanda
nu pot sa cred ca singura solutie este sa platim tot ce factureaza firmele de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese leasing liviusss liviusss Am o mare problema. Am avut o masina luata in leasing, dar anul trecut, din cauza problemelor financiare, am dus masina inapoi, s\'a reziliat contractul si ... (vezi toată discuția)
Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)
Leasing rusu apostu camelia rusu apostu camelia Buna ziua.M-am incurcat in 2008 cu o masina luata de la RCI leasing.In 2010 fiind bugetar nu am mai putut achita ratele motiv pentru care s-a reziliat ... (vezi toată discuția)