avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate adikhcd16

Activitate adikhcd16

Răspuns la discuția Lamurire Anexa 2
Buna ziua, am urmarit dialogul dumneavoastra cu privire la o situatie in care nu au avut loc victime, dar daca este o victima decedata, care ar fi pasii de obtinere a Anexei 2 de la organele abilitate, respectiv serviciul politiei rutiere, adica cei care au intocmit acest dcument? Stima
Buna ziua, doresc sa va solicit parerea cu privire la o situatie cu care ma confrunt de ceva luni, in aproierea locuintei mele mai exact la aproximativ 10 metri se afla o centrala pentru distribuirea agentului termic, dar pana anul trecuavea numai aceasta destinatie, de aproximativ un an s-au facut unele modificari in interiorul acestei locatii si au amenajat un teren de fotba care creeaza multa galagie de luni pana duminica incepand de la orele 20 pana uneori tarziu in noapte chiar si la ora 01,30. Am facut o plangere pe site-ul primariei, in care am mentionat situatia si cum este posibil sa primeasca o autoriazatie un astfel de spatiu, dar degeaba. Un vecin a fost sa discute cu cei responsabili, si din discutie a inteles ca cei care folosesc aceasta locatie sunt chiar angajati ai primariei, intr-un fel am inteles motivul pentru care nu s-a facut nimic referitor la sesizarea depusa la ei.
Intrebarea si rugamintea mea este daca din experienta dumneavoastra ar fi o cale prin care sa normalizez aceasta situatie.
Cu respect
Adrian B
Buna ziua, as dori sa va rog sa-mi explicati cum este cand angajatorul iti stipuleaza in contractul de angajare ca daca pleci inainte de 3 ani, vei suporta unele cheltuieli pentru scolarizarea pe care o vei primi in cadrul companiei. Nu stiu aceste clauze sunt aplicabile sau numai se folosesc ca intimidare? Au vreun temei legal care este stipulat in codul muncii, sau ... ? Stima