Buna ziua, doresc sa va solicit parerea cu privire la o situatie cu care ma confrunt de ceva luni, in aproierea locuintei mele mai exact la aproximativ 10 metri se afla o centrala pentru distribuirea agentului termic, dar pana anul trecuavea numai aceasta destinatie, de aproximativ un an s-au facut unele modificari in interiorul acestei locatii si au amenajat un teren de fotba care creeaza multa galagie de luni pana duminica incepand de la orele 20 pana uneori tarziu in noapte chiar si la ora 01,30. Am facut o plangere pe site-ul primariei, in care am mentionat situatia si cum este posibil sa primeasca o autoriazatie un astfel de spatiu, dar degeaba. Un vecin a fost sa discute cu cei responsabili, si din discutie a inteles ca cei care folosesc aceasta locatie sunt chiar angajati ai primariei, intr-un fel am inteles motivul pentru care nu s-a facut nimic referitor la sesizarea depusa la ei.
Intrebarea si rugamintea mea este daca din experienta dumneavoastra ar fi o cale prin care sa normalizez aceasta situatie.
Cu respect
Adrian B
Faceti o sesizare in scris la primarie ,la care trebuie sa primiti raspuns in 30 de zile. Daca nu se rezolva va ramane optiunea sa dati in judecata primaria:luck:.
Identificati regimul juridic al constructiei precum si proprietarul
Aflati daca exista autorizatie de construire pentru schimbarea destinatiei precum si autorizatie de functionare pentru destinatia actuala.
PS
Nu inteleg cum intr-un puct termic (maxim cca. 6-8 m x 10) plin cu utilaje se poate amenaja un teren de fotbal ?