avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fotbal pe Platoul Administrativ
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fotbal pe Platoul Administrativ

Recent am fost pus într-o situație de vinovăție pentru un grup de puști cu vârste între 12-14 ani, pentru care, în fiecare seară, Platoul Administrativ din fața primăriei devine teren de fotbal. Prin urmare, aceștia lovesc persoanele de pe băncile din apropiere (oameni bătrâni, mame cu copii și alte persoane), lovesc componentele clădirii instituției ( uși, geamuri, etc.). Efectiv, alte persoane nu mai pot dispune de relaxare pentru că sunt nevoiți să suporte gălăgia si fotbalul tinerilor, ori trebuie să plece. Paznicul primăriei le-a mai făcut observație,dar fără urmări. Ințeleg că e un loc public, dar ceea ce fac ei este scandalos. Am fost pus în postura să mi se spună un puști că "dacă vezi că jucăm te puteai muta". Vreau să imi spuneți ce se poate face în cazul acesta. Se poate interzice să se joace acolo? Se pot aplica unele sancțiuni sau măsuri de prevenire a pericolului de a nu fi lovit cu mingea? Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
rellusoare, utilizator
Cel mai recent răspuns: rellusoare , utilizator 11:04, 23 Iunie 2018
Situatia este de competenta primariei/ politiei locale din subordinea primariei.
Puteti sesiza primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite pein posta cu confirmare de primire.
In urma sesizarii dvs., poate primarul si consiliul local vor constata ca acesti copii au nevoie de un loc de joaca/ teren special amenajat pentru sport nu de borduri schimbate mereu.
Vă multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare enel alina_valentina alina_valentina Buna seara, Langa casa am un transformator electric si la 3 metri de acesta se afla un teren de sport. Se joaca zilnic fotbal pe respectivul teren de ... (vezi toată discuția)
Respectarea linistii si ordinii publice la scoala de surdo-muti Geangu Alexandru Geangu Alexandru Buna ziua.Sunt vecin cu o scoala de surdo-muti,iar de la 8 dimineata pana la 17:00 dupa-amiaza nu fac altceva decat sa suport tipetele,urletele si mingile de ... (vezi toată discuția)
Buna seara..locuiesc la curte si in apropierea casei mele se ... costel01 costel01 Buna seara..Locuiesc la curte si in apropierea casei mele se aduna multi .tineri care zilnic imi lovesc gardul cu mingea si copacii din grădina....Fac multa ... (vezi toată discuția)