avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara..Locuiesc la curte si in apropierea casei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara..Locuiesc la curte si in apropierea casei mele se ...

Buna seara..Locuiesc la curte si in apropierea casei mele se aduna multi .tineri care zilnic imi lovesc gardul cu mingea si copacii din grădina....Fac multa gălăgie ca pe terenul de fotbal...Aceleași lucruri suportă si vecinii din preajma....Am sesizat la poliție in mai multe randuri însă nu au luat nici o masura polițiștii,doar constata si pleaca lucrurile repetandu-se.Am rugămintea la dvs. Sa imi spuneti cui sa ma.adresez si cum sa procedez sa ne găsim liniștea si sa nu ne mai fie vătămate.bunurile?Va multumesc anticipat si o seara buna sa.aveti

Alte discuții în legătură

Buna ziua...locuiesc la curte si de foarte mult timp sunt deranjat ... costel01 costel01 Buna ziua...Locuiesc la curte si de foarte mult timp sunt deranjat de un grup de tineri foarte gălăgioși care se comporta ca pe terenul de fotbal...ei se ... (vezi toată discuția)
Fotbal pe platoul administrativ rellusoare rellusoare Recent am fost pus într-o situație de vinovăție pentru un grup de puști cu vârste între 12-14 ani, pentru care, în fiecare seară, Platoul ... (vezi toată discuția)
Gălăgie pe trotuar. am o rugăminte: pe trotuarul din fața proprietății mele (pe ... Dana Rus Dana Rus Am o rugăminte: pe trotuarul din fața proprietății mele (pe o stradă puțin circulată de mașini) se adună un grup mare de persoane (care locuiesc în ... (vezi toată discuția)