Nu. Nu s a demararat alta executare. Nici nu ar fi avut cand. Sentința a rămas definitivă în urmă cu 2 luni iar comunicarea sentinței s a făcut în urmă cu o luna. Am recuperat deja garantatia, taxă de timbru judiciar iar partea care a pierdut s a și angajat să plătească cheltuielile de judecată în maxim o săptămâna. Nu știu însă dece executorul nu ridica somatia și propriile de pe cont. Nu răspunde la solicitari. Am rugat chiar instanța să I trimita și lui comunicarea sentinței.
În sentința rămasă definitivă scrie că executarea a început și continuat în mod nelegal și desființează executarea silita și a tuturor actelor întocmite în dosarul nr......./aflat pe rolul BEJ.......
Am câștigat o contestație la executare silita. Executarea a fost nelegala conform sentinței. Cu toate acestea, de 2 luni, executorul nu ridica prioritară de pe conturi și nici somatia imobiliara. Ce am de făcut, în acest caz? Mulțumesc!
Am avut contul poprit și o somație imobiliara in urma unei executări silite. Am făcut contestație, am câștigat pe fond iar la apel mi s-a dat dreptate din nou și s-a respins, pastrandu-se hotărârea de pe fond în totalitate. Cum fac ca executorul să ridice somatia imobiliara și poprirea conturilor? Il înștiințează instanta? Trebuie sa-l notific eu? Partea adversa trebuie sa-mi restituie și cheltuielile de judecată, în totalitate. Cum primesc acești bani? Mulțumesc!
Fostul proprietar a încheiat în septembrie , anul acesta, la 9 ani de la vânzarea imobilului, cu președintele asociatiei de proprietari. Au depus un act de vânzare cumpărare, dej mana, încheiat în 2007 (clar a fost antedatat-o), prin care spune a cedeaza drepturile asociației. Dar la acea vreme președinte al asociației era altcineva, iar actualul președinte a cumpărat garsoniera la 3 luni dupa ce este datat așa zidul act de mana? De ce a semnat el în numele asociației, nefiind nici măcar proprietar? Președintele de atunci spune că niciodată nu a fost vreo discutie despre așa ceva și el nu știe nimic.
Este valabil un act încheiat la avocat, în 2016 , pe baza unui act de mana , încheiat în 2007, privind cedarea investiței de gaz. Fostul proprietar, dela care am cumpărat imobilul în 20007, s-a dus cu președintele asociației la avocat în 2016 si a făcut această cedare. Mai sunt eu proprietarul instalațtiei, drept dobândit în 2007, s-au nu? Mulțumesc!
Doar sa mi se recunoasca acest drept. Fostul proprietar (cel de la care am cumparat apartamentul) a mers in urma cu 2 luni impreuna cu presedintele asociatiei de proprietari, la un avocat si a dat o declaratie precum ca el este proprietarul bransamentului si i-o cedeaza asociatiei. Spun ca au facut un act de mana in urma cu 10 ani. E normal, ca la 10 ani de la cumpărarea apartamentului să apară fostul proprietar și să întocmească la avocat aceste acte? Nu stiu ce trebue să fac, în acest caz, pt a mi se recunoaște faptul că la data cumpărării am intrat în posesia tuturor bunurilor deținute de vânzător în acel imobil. Ce ma sfatuiti să fac? Mulțumesc!
Pot face o cerere pt o actiune în constare privind dreptul meu asupra investitiei de gaz , respectiv la data cumpărării am intrat si in posesia acestui drept chiar dacă nu e trecut în contractul de vânzare -cumpare ,(cel de la care am cumpărat a realizat aceasta investițtie)?
Mulțtumesc frumos! Ce ma sfatuiti să fac? Sa merg in instanțta să dovedesc că eu sunt proprietarul branșamentului sau să mă îndrept împotriva vânzătorului?