avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate bransament gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate bransament gaz

Pot face o cerere pt o actiune în constare privind dreptul meu asupra investitiei de gaz , respectiv la data cumpărării am intrat si in posesia acestui drept chiar dacă nu e trecut în contractul de vânzare -cumpare ,(cel de la care am cumpărat a realizat aceasta investițtie)?
Cel mai recent răspuns: g_p , utilizator 05:20, 1 Decembrie 2016
Teoretic da, insa depinde ce urmariti cu aceasta cerere in constatare. Trebuie sa tineti cont ca va judecati cu un parat si trebuie sa tineti cont ca hotararea judecatoreasca obtinuta nu este titlu executoriu.
Doar sa mi se recunoasca acest drept. Fostul proprietar (cel de la care am cumparat apartamentul) a mers in urma cu 2 luni impreuna cu presedintele asociatiei de proprietari, la un avocat si a dat o declaratie precum ca el este proprietarul bransamentului si i-o cedeaza asociatiei. Spun ca au facut un act de mana in urma cu 10 ani. E normal, ca la 10 ani de la cumpărarea apartamentului să apară fostul proprietar și să întocmească la avocat aceste acte? Nu stiu ce trebue să fac, în acest caz, pt a mi se recunoaște faptul că la data cumpărării am intrat în posesia tuturor bunurilor deținute de vânzător în acel imobil. Ce ma sfatuiti să fac? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate bransament gaz g_p g_p In urma cu 10 ani am achizitionat un apartament care avea instalatie de gaz realizata (singurul din acel bloc) . Dupa vreo 3 ani mi-am dat acordul pt ca un ... (vezi toată discuția)
Este necesar acordul vecinilor, respectiv, plata acestora pentru accesul la gaze naturale?? stefail stefail Buna ziua. In anul 2009 am cumparat un spatiu comercial si un apartament, situate intr-o cladire unde mai sunt 3 proprietari care detin cate un apartament ... (vezi toată discuția)
Centrala termica Andra B Andra B Buna ziua. Sunt in curs de a achizitiona un apartament in Bucuresti.actele vor fi gata saptamana viitoare.In acest apartament nu a mai locuit nimeni de 7 ani ... (vezi toată discuția)