avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este necesar acordul vecinilor, respectiv, plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este necesar acordul vecinilor, respectiv, plata acestora pentru accesul la gaze naturale??

Buna ziua. In anul 2009 am cumparat un spatiu comercial si un apartament, situate intr-o cladire unde mai sunt 3 proprietari care detin cate un apartament fiecare. Pana in anul 2006, cladirea a apartinut Primariei, iar in urma retrocedarii, proprietarii actuali si persoana de la care am cumparat au intrat in posesie. In anul 1996 s-a solicitat racordarea la bransamentul de gaz, iar proprietarii sustin ca ei au platit toata lucrarea(desi atunci inca nu erau proprietari) si ca trebuie sa le cer acceptul si sa platesc pentru a ma putea racorda si eu la bransamentul de gaz.
Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare este specificat faptul ca detin 21.68% din partile comune, adica: fundatia, zidurile portante, sarpanta si invelitoare, instalatii electrice, sanitare si de gaz comune.
De asemenea, cei de la EON gaz mi-au dat acordul de acces la sistemul de distributie al gazelor naturale, deci dosarul este gata, chiar au trimis echipa tehnica pentru racordarea la bransament si instalarea contorului, fapt care a declansat scandalul vecinilor. Prin urmare, intrebarea...Este necesar acordul vecinilor, respectiv, plata acestora pentru accesul la gaze naturale??
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:08, 15 Noiembrie 2012
Faceti o adresa la EON GAZ si solicitati le punctul de vedere in acest caz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)