avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Activitate vatamanu mia

Activitate vatamanu mia

cazul se ancheteaza in bucuresti pt k acolo a decedat.banuiesc k procurorul va fi din bucuresti,iar plingere la parchet tot acolo va trebui.sint singura,nu am nici un sprijin,nu cunosc pe nimeni in bucuresti ,ptr inceput pot contacta doar iml sa intreb dak rezultatul este gata.dar am incercat sa sun in nenumarate rinduri.chiar nu stiu de unde sa incep si pe cine sa contactez,am doar numele politistului care se ocupa de caz
fiica mea de 17.6 luni a decedat in noaptea de an nou 2009.a cazut de la etj 5 in rahova bucuresti.sinucidere,crima prin imprudenta,accident,nu voi stii niciodata adevarul.locuia la prietenul ei in bucuresti de 6 luni,noi sintem din constanta,cazul a fost mediatizat atunci.ceea ce ma intriga e timpul lung in care nu a venit rezultatul autopsiei.in septembrie 2009 am fost la pol.capitalei,am vazut pozele,dosarul.sint ceva contraziceri in declaratii,dar.......nu bat cu pumnul in masa stiu ca copilul nu il mai intorc dar totusi asa mult un rezultat al autopsiei dureaza?mi sa spus k pot astepta si 3 ani.dar dak totusi a fost o crima prin imprudenta dintro simpla joaca a fost inpinsa peste balcon?cumnata ei avea zgirieturi pe mina,nu mi sa luat nici o declaratie ca parinte,nu stiu dar ceva e musamalizat.as vrea doar adevarul.cit dureaza o autopsie intro moarte cu dubii?de ce se merge de la inceput pe conceptul accident sau sinucidere .crima este exclusa sau e prea mult de lucru?multumesc frumos
daca am fost angajata cu data de 06.04.2009 intro societate,iar la 01.11.2009 sa incetat contractul,iar din data de 02.11.09 am fost preluata de o noua firma,am continuitate in munca?mentionez ca c.o nu mi sa acordat in niciuna din firme.aceasta schimbare sa efectuat datorita patronilor care au fost asociati ,la 01.11 raminind unul singur si soc.schimbindusi numele.din cite am auzit transfer nu mai exista,preluinduma urmatoarea zi aveam drept la concediu?multumesc
Răspuns la discuția am dreptul la somaj?
am facut cererea de incetare incepind cu data de 01.04.2010,ar fi trebuit ca in termen de 5 zile lucratoare sa fie depusa la camera de munca.patronul nu a facuto in timp,mi-a incetat activitatea cu data de 18.04 ,realizind ca din nou nu au dat importanta date,la fel cu contractul semnat de alta persoana am refuzat decizia de incetare.astept raspuns de la itm
Răspuns la discuția am dreptul la somaj?
multumesc ptr raspuns,dar daca se demonstreaza ca nu am fost de acord,nu am stiut de cele 4 ore?contractul nu e semnat de mine.
incadrata din 06.04 2009 la o soc.cu 2 actionari,in data de 01.11.2009 inceteaza contractul art 55 litera b(deoarece cei 2 asociati s-au despartit,societatea schimbind numele),in data de 0.2.11 2009 nou contract dar cu 4 ore lucratoare.incetarea contractului acordul partilor 01.04 2010.mentionez ca cel de al doilea contract noiembrie,aprilie mi sa inminat in martie la insistenta mea cind am vazut k sint incadrata cu 4 ore .de aceea am plecat din firma.contractul era cu o alta semnatura,nu a mea.doresc sa stiu daca am dreptul la somaj,pentru clarificarea concediului neefectuat,si semnatura falsa am depus la itm constanta.dar as dori raspuns ptr.somaj.indeplinesc conditiile?multumesc