avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuitate in munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuitate in munca?

daca am fost angajata cu data de 06.04.2009 intro societate,iar la 01.11.2009 sa incetat contractul,iar din data de 02.11.09 am fost preluata de o noua firma,am continuitate in munca?mentionez ca c.o nu mi sa acordat in niciuna din firme.aceasta schimbare sa efectuat datorita patronilor care au fost asociati ,la 01.11 raminind unul singur si soc.schimbindusi numele.din cite am auzit transfer nu mai exista,preluinduma urmatoarea zi aveam drept la concediu?multumesc
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 23:55, 23 Aprilie 2010
Da, aveti continuitate daca societatea este aceiasi si doar si-a schimbat numele.
Asa este,nu mai este prevazut transferul in C.muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate vândută-preaviz ildyt ildyt Buna ziua, sunt în preaviz până la data de 28.06.2018. În perioada 10-15.06.2018 va veni noul proprietar pt. preluarea societății, eu unde mai efectuez ... (vezi toată discuția)
Anuntare sarcina la firma care si-a schimbat denumirea andreea jipa andreea jipa buna ziua! am anuntat ca sunt insarcinata la firma, asa cum prevede legea. intre timp, aceasta firma si-a schimbat numele si toti angajatii ne-am mutat ... (vezi toată discuția)
Concediu restant de anul trecut, cu complicatii bizthing bizthing Buna, Doresc sa va expun pentru sfaturi o problema din punct de vedere al angajatorului, legata de concediul restant, intr-un context mai ... (vezi toată discuția)