avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societate vândută-preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societate vândută-preaviz

Buna ziua, sunt în preaviz până la data de 28.06.2018. În perioada 10-15.06.2018 va veni noul proprietar pt. preluarea societății, eu unde mai efectuez perioada de preaviz?
Am întrebat de zilele de concediu neefectuate decât parțial pe anii 2014,2015,2016,și 2018 și mi s-a răspuns sa-mi pară bine dacă mai are bani să plătească salariul pe luna mai iar in contabilitate figurez cu tot concediul luat. Menționez faptul că din 2014-prezent nu am semnat niciun stat de plată și nici cerere de concediu nu am depus decât în 2017 când am efectuat tot concediul. Cum pot dovedi că mai am zile neefectuate si vor fi plătite la lichidare? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 11 Iunie 2018
Mă poate ajuta cineva? Chiar dacă nu se finalizează tranzacțiile patronul pleacă în concediu de odihnă iar magazinul va fi închis. Eu ce fac?
Cum s-a vandut societatea , a fost preluata de alta sau s-a schimbat patronul ?
Se va schimba patronul iar numele societății nu știu dacă va rămâne același,eu fiind singura disponibilizate pentru că lucrăm la un punct de lucru deși contractul încheiat era pe sediul central.
In acest caz, va veti continua efectuarea preavizului unde il efectuati si acum.
Dar din 15.06 patronul pleacă în concediu si societatea va fi închisă, eu nu am unde sa stau cele 4 ore. iar tranzacția nu s-a finalizat încă.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
ildyt, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Preaviz carmenistan carmenistan Buna ziua, Sint un salariat care urmeaza a fi disponibilizat in urma restructurarii de la CFR.Marfa deoarece unitatea in care lucram deocamdata se va ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara nelegala CostinFCD CostinFCD Buna ziua, Lucrez din 1.05.2010 la un SRL care se ocupa cu vanzarea produselor cu amanuntul din mall Baneasa pe un salariu de 1200 lei in mana si 750 brut ... (vezi toată discuția)