AM O HOTARIRE IREVOCABILA CU NUMIRE DE ADMINISTRATOR PROVIZORIU PENTRU O SUPRAFATA DE 22 HA DE TEREN AGRICOL FARA PRECIZARI DIN PARTEA JUDECATORULUI CU PRIVIRE LA MODUL EFECTIV DE ADMINISTRARE (ADICA SUB CE FORMA POATE ADMINSTRATORUL SA ISI DESFASOARE ACTIVITATEA SA ANGAJEZE SI SA PLATEASCA OAMENII ,SA PLATEASCA FURNIZORII ,SA INCASEZE VENITURI).PRECIZEZ CA ADMINISTRATORUL ESTE PERSOANA FIZICA IAR SUPRAFATA PE CARE O ADMINISTREAZA A FOST UN PFA AL CARUI REPREZENTANT A MURIT.MENTIONEZ CA MAI AM UN PROCES CU NUMIRE DEFINITIVA AL ACELUIASI ADMINISTRATOR DAR CA MOMENTAN NU STIM CUM SA ADMINISTRAM CEEA CE AM PRIMIT .MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU ORICE INFORMATIE.
Am si eu o speta foarte interesanta daca ma poate ajuta si pe mine in materie de succesiuni.
Tatal meu a decedat in februarie. Era casatorit a doua oara. Actuala lui sotie nu a venit cu nimic in casatorie. Bunurile lui care le avea sunt enumerate inntr-o hotarare judecatoreasca de partaj de la casatoria cu mama mea. A mai cumparat un teren de 22 ha inaintea casatoriei pe care a plantat o livada de meri in timpul casatoriei.
Ma intereseaza daca sotia supravietuitoare desi are numai numai 4 ani de casatorie poate mosteni desi ea nu a venit cu nimic bunurile fiind bunuri prorpii dinaintea casatoriei si daca poate mosteni care sunt cotele ei la acea plantatie care a fost facuta in timpul casatoriei.