avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ADMINISTRATOR JUDICIAR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ADMINISTRATOR JUDICIAR

AM O HOTARIRE IREVOCABILA CU NUMIRE DE ADMINISTRATOR PROVIZORIU PENTRU O SUPRAFATA DE 22 HA DE TEREN AGRICOL FARA PRECIZARI DIN PARTEA JUDECATORULUI CU PRIVIRE LA MODUL EFECTIV DE ADMINISTRARE (ADICA SUB CE FORMA POATE ADMINSTRATORUL SA ISI DESFASOARE ACTIVITATEA SA ANGAJEZE SI SA PLATEASCA OAMENII ,SA PLATEASCA FURNIZORII ,SA INCASEZE VENITURI).PRECIZEZ CA ADMINISTRATORUL ESTE PERSOANA FIZICA IAR SUPRAFATA PE CARE O ADMINISTREAZA A FOST UN PFA AL CARUI REPREZENTANT A MURIT.MENTIONEZ CA MAI AM UN PROCES CU NUMIRE DEFINITIVA AL ACELUIASI ADMINISTRATOR DAR CA MOMENTAN NU STIM CUM SA ADMINISTRAM CEEA CE AM PRIMIT .MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU ORICE INFORMATIE.

Alte discuții în legătură

Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Impozit restant pt un teren agricol cipmircea cipmircea Recent am aflat ca sunt mostenitorul unei suprafete de 2 ha, reprezentant a treia parte dintr-o suprafata de 6 ha a bunicului meu, pentru care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda fals negrescut negrescut Buna ziua. Mama mea, in varsta de 84 de ani, a primit un titlu de proprietate pentru o suprafata agricola de 2,84 ha. Pentru a fi reprezentata in justitie, ... (vezi toată discuția)