avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda fals

Buna ziua.

Mama mea, in varsta de 84 de ani, a primit un titlu de proprietate pentru o suprafata agricola de 2,84 ha.
Pentru a fi reprezentata in justitie, in vederea obtinerii terenului agricol, mai sus amintit, mama mea i-a dat o procura judiciara unui nepot pentru a o reprezenta la procesul desfasurat in acest scop, suportand si anumite cheltuieli in acest scop.
Ulterior, a aflat, de la APIA, ca acea suprafata de teren ar fi arendat-o nepotului mentionat, dar ea sustine si NU recunoaste ca a arendat terenul vreunei persoane. De asemenea, ea sustine ca nu ar fi semnat vreo alta procura de administrare a suprafetei de teren amintite.
Conform raspunsului primit de la APIA, reiese ca terenul ar fi fost arendat nepotului in anul 2008.
Prin urmare, reiese ca nepotul a folosit terenul mamei in tot acest timp, iar mama nu a beneficiat cu nimic de pe urma acestei suprafete de tere.
Va rugam, sa ne spuneti ce trebuie sa facem pentru a trage la raspundrere pe nepotul care a nincheiat contractul de arenda fals, folosind terenul in mod fraudulos, iar daca se poate sa obtina si unele despagubiri pentru ca i-a folosit terenul.
Va multumim!
Cu multa stima.
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 10:03, 6 Februarie 2013
Solicitati verbal si in scris ca APIA sa va prezinte actul de arenda depus de acel nepot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia a.p.i.a. constantingabi constantingabi Buna ziua.Am nevoie de parerea cuiva care cunoaste legislatia A.P.I.A.subiectul ar fi urmatorul:Tatal meu s-a ales,in urma unei dispute politice cu primarul ... (vezi toată discuția)
Revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni buna ... kindris.daniel kindris.daniel revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni Buna ziua, Sunt un fermier inca tanar ( 48 ani ) si destul de mic ( lucrez aproximativ 210 ha ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)