as vrea sa va intreb daca este posibil ca cineva sa fie adaugat pe un act de proprietate al unui teren spre exemplu.Daca este posibil,din punct de vedere legal sa fie trecut inca un proprietar pentru acel teren,fara a se face act de vanzare-cumparare , doar adaugarea unui nou nume,inca un titular.
va multumesc!
scuze,am fost notificata si in scris dar printr-o simpla hartie la cutia postala care din cate m-am interesat in justitie nu esta valabila,ca si cum nu as fi primit-o daca nu a fost trimisa cu confirmare de primire.
daca am o datorie catre Rds de care nu am stiut pana in prezent si din cate mi s-a comunicat telefonic datoria ar fi din anul 2003 ce se mai poate face in acest caz?Ei m-au amenintat ca ma dau in jidecata si-si recupereaza banii,eu stiu ca datoriile se prescriu dupa 3 ani.In toti acesti 7 ani mentionez ca nu am fost niciodata contactata de RDS sa mi se spuna de aceasta datorie si am mai incheiat intre timp un contract cu ei pe acelasi numei si la aceeasi adresa.Daca eram deja in baza lor de data ca rauplatnica de ce au mai incheiat un alt contract cu mine?Intrebarea mea era de fapt daca ei mai pot face ceva din punct de vedere legal,daca intradevar se prescrie datoria.Va multumesc!