avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... datorie catre RDS
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

datorie catre RDS

daca am o datorie catre Rds de care nu am stiut pana in prezent si din cate mi s-a comunicat telefonic datoria ar fi din anul 2003 ce se mai poate face in acest caz?Ei m-au amenintat ca ma dau in jidecata si-si recupereaza banii,eu stiu ca datoriile se prescriu dupa 3 ani.In toti acesti 7 ani mentionez ca nu am fost niciodata contactata de RDS sa mi se spuna de aceasta datorie si am mai incheiat intre timp un contract cu ei pe acelasi numei si la aceeasi adresa.Daca eram deja in baza lor de data ca rauplatnica de ce au mai incheiat un alt contract cu mine?Intrebarea mea era de fapt daca ei mai pot face ceva din punct de vedere legal,daca intradevar se prescrie datoria.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: kylina , utilizator 20:22, 27 Aprilie 2010
Asteptati sa fiti notificata si in scris
De regula RDS nu suna ci ingradeste accesul la serviciul contractat
Daca e din 2003 este prescrisa suma
corect, datoria aceasta este prescrisa. vor doar sa va intimideze.
scuze,am fost notificata si in scris dar printr-o simpla hartie la cutia postala care din cate m-am interesat in justitie nu esta valabila,ca si cum nu as fi primit-o daca nu a fost trimisa cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata anamariaholban anamariaholban Buna seara, Fiti amabili, AM primit in cutia postala o instiintare de plata pentru o factura de telefonie restanta(aparent) din 2008, dar nu de la firma ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Datorii de 3 ani. sa le platesc? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am si eu o problema. Zilele trecute mi-a venit o notificare de la un fost furnizor cum ca nu am achitat 2 facturi intocmite in luna februarie 2006. ... (vezi toată discuția)