avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte proprietate

buna ziua,

as vrea sa va intreb daca este posibil ca cineva sa fie adaugat pe un act de proprietate al unui teren spre exemplu.Daca este posibil,din punct de vedere legal sa fie trecut inca un proprietar pentru acel teren,fara a se face act de vanzare-cumparare , doar adaugarea unui nou nume,inca un titular.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: kylina , utilizator 22:55, 21 Octombrie 2012
Cedarea unei cote-parti din proprietate se poate face prin vanzare-cumparare, donatie dar si alte acte/fapte juridice. Fiind vorba de imobil (deci si in cazul dvs.), obligatoriu trebuie sa se faca prin act autentic notarial. Mergeti la notar.
multumesc ariel,intentionam sa merg la notar dar vroiam sa stiu daca este posibil(pana ajung la un notar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copropietar Sileni Sileni Buna ziua ,mama mea are o garsoniera si vrea sa ma treaca in contractul de vanzare cumparare,,cum se procdeaza si under se trebuii sa mergem,si cat se costa ... (vezi toată discuția)
Donatie vs vanzare-cumparare vs contract de intretinere laur2012 laur2012 Buna ziua. Va rog spuneti-mi care din cele trei variante implica taxe / costuri / impozite / onorarii notariale mai mici, daca o mama doreste sa treaca ... (vezi toată discuția)
Mostenirea "legala" catalinush catalinush buna ziua,am si eu cateva intrebari,in primul rand sa va explic sper ca pe scurt si la obiect despre ce este vorba bunica mea are o casa si niste teren undeva ... (vezi toată discuția)