avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate bitzudain

Activitate bitzudain

fetita are 3 ani si e cu mama ei in spania.
daca o dau in judecata pt a obtine custodia fetitei si ia nu se prezinta la proces am sanse de a castiga procesu?. ea este plecata in spania , si nu mai am nici un nr. de tel si nici nu stiu unde sta ca sa o pot anunta.
eu am sa dau anunt in ziaru local dar totusi daca nu se prezinta ce sanse am si cat poate dura procesu. multumiri pt sfaturile date
Răspuns la discuția vreu fetita inapoi
am scris ca sunt de acort sa plece cu fata pe un an de zile. dar am uitat sa va specific ca eu am facut procura pe numele lui mama prietenei mele. dupa 6 luni de la procura a plecat si prietena mea . procura a expirat in noiebrie 2009. credeti ca am sanse sa mai vad fetita daca ele refuza sa vina in tara ?
buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am facut o procura ca sa poata sa iasa cu fata din tara, dar problema este ca procura a expirat de mult si ea nu vrea sa vina cu fetita acasa.imi doresc sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi si sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa aduc fetitra acasa . va multumesc si astept un raspuns